Tratamente curative cu produsele din gama FoliMAX, la cultura de porumb!

efectul fertilizarii la porumbDaca in news-ul de ieri va vorbeam despre tratamentele preventive din cultura de porumb cu produsele din gama AlgaMAX si FoliMAX, astazi a venit randul tratamentelor CURATIVE. Pentru tratamentele CURATIVE recomandam tratamentele tank-mix cu fertilizanti FoliMAX  cu continut de N, P, K, (FoliMAX Gold, FoliMAX FirstN sau FoliMAX Liquid NPK, FoliMAX EcoSOL), impreuna cu ingrasamintele FoliMAX, ce contin doar mezo si/sau microelemente (FoliMAX Fe 13%EDTA, FoliMAX Zn 15% EDTA, FoliMAX Mn 13%EDTA, FoliMAX Zn 700 SC, FoliMAX Mn 500 SC, FoliMAX MAG 500 SC, FoliMAX MagneziuS, FoliMAX Cu11, FoliMAX Zn 27, FoliMAX Mn 32 sau FoliMAX Molibden 8,8%).

In situatii de stres biotic sau abiotic in tratamentele foliare se va introduce unul dintre produsele AlgaMAX Fluid sau AlgaMAX Complex NPK. La tratamentele CURATIVE, este suficient si de cele mai multe ori este benefic pentru plante sa se aplice doar jumatate (1/2) din doza de FoliMAX Gold, FirstN sau FoliMAX Liquid NPK, FoliMAX EcoSOL, datorita sinergiei ce se va manifesta intre cele doua categorii de fertilizanti foliari.

Mai multe informatii, le puteti obtineti dand click AICI.

De asemenea,  puteti contacta echipa de vanzari ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.