Tratament samanta cu Nuprid Al 600 FS…

Scris de Echipa Alcedo

Nuprid Al 600 FSTratamentul semintelor reprezinta primul pas in protectia culturilor, fapt pentru care dorim sa va prezentam in newsletter-ul de astazi un produs omologat pentru tratarea semintelor destinate insamantarilor, si anume, Nuprid Al 600 FS. Acesta este un insecticid omologat in combaterea unor daunatori majori la culturile care se seamana in toamna: grau, orz, orzoaica, rapita, dar si pentru culturile care se seamna in primavara- porumb si floarea-soarelui. Fiind aplicat pe samanta, Nuprid Al 600 FS asigura o protectie mare plantelor fata de daunatorii care prejudiciaza aceste culturi agricole. Si pentru ca fermierii au inceput sa se pregateasca pentru campania de insamantat din aceasta toamna, recomandam a se folosi ca tratament pentru samanta Nuprid Al 600 FS pentru urmatoarele culturi: la grau, orz si orzoaica impotriva afidelor, in doza de 0,6 l/t de samanta, impotriva viermilor sarma 0,7 l/t de samanta, iar a larvelor gandacului ghebos 1 l/t samanta. La rapita impotriva puricilor cruciferelor se utilizeaza doza de 6 l/t.

Precizam ca, Nuprid Al 600 FS este compatibil cu fungicidele omologate pentru tratarea semintelor destinate insamantarilor. Cand se aplica in amestec cu fungicide si/sau cu fertilizanti starter lichizi (cum este MICROFERT–U), cantitatile de apa recomandate a fi adaugate/tona de seminte trebuie reduse corespunzator, sau, dupa, caz, nu se mai adauga, pentru evitarea consecintelor negative ale supraumezirilor.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest insecticid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.