Tratament la pomii fructiferi cu ALCUPRAL 50 PU, in perioada repausului vegetativ

Alcupral 50 PUCand vremea de afara va fi prielnica (peste 5ºC), pentru efectuarea de tratamente fitosanitare, in perioada repausului vegetativ, se poate folosi ALCUPRAL 50 PU. Acesta este recomandat pentru combaterea focului bacterian, in plantatiile de pomi fructiferi. Produs de bacteria Erwinia amylovora, focul bacterian ataca speciile din familia Rosaceae, manifestandu-se pe toate organele plantei. Este bine de stiut ca aceasta boala produce arsura lastarilor, inflorescentelor, frunzelor, scoartei, trunchiului, fructelor. Produsul fitosanitar pe care vi-l recomandam are o actiune fungicid-bactericida, de contact, cu eficienta ridicata in prevenirea si combaterea acestei boli. Pentru mar, par si gutui puteti utiliza ALCUPRAL 50 PU, in concentratie de 0,3%.

Precizam ca in momentul in care se efectueaza acest tratament, este recomandata utilizarea unei cantitati de solutie mai mare, pentru a se realiza o “imbaiere” a pomilor. De asemenea, se poate aplica impreuna cu unele produse autorizate pentru tratamentele de iarna-primavara (NUPRID OIL 004 CE).

Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta directorul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul la sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.