Tratament in vegetatie la rapita cu Nuprid Al 200 SC

Scris de Echipa Alcedo

Nuprid-Al-200-SCPentru cei care au semanat rapita in aceasta toamna, va recomandam insecticidul sistemic Nuprid Al 200 SC, autorizat pentru a fi utilizat pentru tratamente in perioada de vegetatie la mai multe culturi, printre care si rapita. La cultura de rapita, acest produs se foloseste pentru a combate viespea rapitei (Athalia rosae), in doza de 0,275 l/ha, iar tratamentul cu Nuprid Al 200 SC se realizeaza o singura data, in toamna.

Mentionam ca Nuprid Al 200 SC se poate aplica in amestec cu fungicide autorizate pentru combaterea bolilor, avandu-se in vedere recomandarile si instructiunile specifice culturii respective. De asemenea, este compatibil si cu fertilizanti foliari, cum sunt Microfert-U si Microfert-Fer.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, si nu numai, luati legatura cu reprezentantul Alcedo din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.