Transferul produselor Syngenta-Adama catre Nufarm si tranzactia Bayer-Monsanto, pe ultima suta de metri

fuziuneDe curand, Comisia Europeana a aprobat pentru Nufarm achizitia de produse de la Adama si Syngenta, in Europa. Aceste achizitii vor atrage in continuare investitii care vor conduce la noi solutii pentru a satisface nevoile fermierilor. Asadar, portofoliul existent al Nufarm in Romania va fi completat cu substante active foarte cunoscute si apreciate.

Pe langa transferul de produse de protectia plantelor pentru care si-a dat acceptul, Comisia Europeana a aprobat acum doua zile si tranzactia Bayer-Monsanto, insa conditionat. Concret, autorizarea tranzactiei a fost conditionata de cesionarea unui vast ansamblu de activitati pe care Bayer le-a propus executivului european pentru a disipa temerile legate de respectarea concurentei in UE.

Redactia revistei Sanatatea plantelor

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.