Topsin AL 500 SC – solutia iscusita pentru protectia culturilor agricole si horticole

Scris de Echipa Alcedo

Conditiile meteorologice din ultimele zile sunt prielnice aplicarii unui tratament cu fungicide. Cauti un fungicid sistemic, cu un spectru larg de combatere si, totodata, omologat la multe culturi?

Topsin AL 500 SC este solutia cea mai buna!

Tiofant-metilul, substanta activa a acestui fungicid, este o molecula japoneza care, inca de la lansare, a ajuns pe podium si isi mentine inca locul de lider!

Ce face acest fungicid?

Prin actiunea sa de contact si sistemica, este absorbit de plante prin frunze si radacini si are un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni, la foarte multe culturi horticole (tomate, ardei, castraveti, pepeni verzi si galbeni, capsun, mar, par, cires, visin, piersic, vita de vie), dar si la culturile agricole (floarea soarelui, rapita, grau si orz).

In ceea ce priveste combaterea putregaiurilor este „maestru”, agenti patogeni care, daca nu sunt combatuti, produc pagube foarte mari, mergand chiar si pana la compromiterea productiei.

Pe langa tratamentele in vegetatie, la floarea soarelui are omologare si pentru tratamentul semintei, impotriva putregaiului alb, una din cele mai pagubitoare boli ale acestei culturi, tratamentul fiind obligatoriu mai ales acolo unde nu se respecta rotatia culturilor sau se aplica o rotatie scurta.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO