TOPSIN 500 SC+ fertilizantii FoliMAX = echilibru nutritional pentru floarea-soarelui

Avand in vedere conditiile de aparitie a putregaiului alb la floarea-soarelui (Sclerotinia sclerotiorum), pentru care am recomandat in news-urile de zilele trecute utilizarea fungicidului TOPSIN 500 SC, in doza de 1,4 l/ha este bine de avut in vedere ca acesta se poate aplica, in situatii normale de nutritie, in amestec sau separat cu fertilizantii din gama FoliMAX.

Pentru a afla mai multe despre tipurile de fertilizanti pe care puteti sa-i utilizati in cultura de floarea-soarelui, cititi in revista Sanatatea plantelor, dand click pe acest link: http://www.sanatateaplantelor.ro/topsin-500-sc-fertilizantii-folimax-echilibru-nutritional-pentru-floarea-soarelui/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.