TOPSIN 500 SC este fungicidul cu cel mai mare spectru de combatere al agentilor patogeni din culturile agricole si horticole?

Scris de Echipa Alcedo

Stiati ca, 
TOPSIN 500 SC este fungicidul cu cel mai mare spectru de combatere al agentilor patogeni din culturile agricole si horticole?
Pentru cei dintre dumneavoastra care aveti probleme cu agentii patogeni din culturile agricole si horticole si nu stiti ce fungicid sa aplicati, va recomandam TOPSIN 500 SC. Acest fungicid este fabricat in Romania, si poate fi gasit in “PORTOFOLIUL de PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO”. Este fungicidul cu cel mai mare spectru de combatere al agentilor patogeni la foarte multe culturi agricole si horticole, cu actiune sistemica si de contact. TOPSIN 500 SC este absorbit de plante prin frunze si radacini, cu foarte bun efect preventiv si curativ, fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli la plante, cu infectie de suprafata sau sistemica.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play:http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO
https://www.youtube.com/watch?v=iXyo6x377nw

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.