TOPSIN 500 SC este fungicidul care are efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni

Stiati ca,

TOPSIN 500 SC este fungicidul care are efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni, care produc boli  ca:  septorioza, fuzarioza, verticilioza, patarea alba la legume, antracnoza si fuzarioza la pepeni verzi si galbeni, fainarea la vita de vie, rapanul, fainarea sau patarile la pomii fructiferi, etc?

Pentru a afla mai multe informatii, dati click AICI sau contactati echipa de vanzari ALCEDO din zona dumneavoastra agricola. De asemenea, puteti viziona filmuletul de mai jos, unde dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO va ofera mai multe informatii despre acest fungicid.  

Echipa ALCEDO

Rapanul marului

Rapanul marului

 

 

 

 

 

 

 

Patarea alba a frunzelor la tomate

Patarea alba a frunzelor la tomate

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.