TOPGUARD 25 SC – fungicidul iscusit cu actiune sistemica si efect preventiv si curativ

TOPGUARD 25 SC este un fungicid sistemic, cu spectru larg de combatere si efect de pana la 6 saptamani. De ce l-am ales in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE? Pentru ca este cel mai mobil din triazolii moderni si are efect regulator, redirectionand nutrientii catre organele de fructificare. In plus, nu au fost raportate cazuri de aparitie a formelor rezistente la nivel mondial de la descoperirea produsului si pana astazi.

Important! Avand o plaja larga de utilizare, se poate aplica de la infratirea cerealelor pana la inflorire. La floarea soarelui se aplica de la faza de 3 – 4 perechi de frunze pentru protectia tulpinii si a aparatului foliar pana la aparitia butonului floral pentru protectia calatidiului. Pentru culturile horticole se pot aplica tratamente pe toata perioada de vegetatie.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.