Toamna e aproape… daca si cu ce vom erbicida rapita?

Fermierii au terminat de recoltat rapita si sunt cu gandul la sezonul ce tocmai a inceput. Chiar daca acum in multe zone din tara, asa cum este zona de sud si sud-est, se poate spune ca daca nu ploua, sansa de a erbicida rapita in preemergenta nu prea este posibila, pe zona de vest si nord-vest nu exista acest inconvenient. Sa speram ca in urmatoarea perioada, precipitatiile mult asteptate vor ajunge si in zonele care acum sunt afectate de seceta, permitand atat semanatul rapitei in bune conditii, cat si aplicarea produselor pentru intretinere, asa cum sunt erbiciele!

In zonele in care regimul pluviometric va permite, specialistii ALCEDO va propun doua erbicide cu un spectru larg de combatere a buruienilor, MAGISTRAL 50 SC si CLOMATE 360 EC, pentru erbicidarea in preemergenta a culturii de rapita.

MAGISTRAL 50 SC este un erbicid pe baza de metazaclor (500 g/l), cu un spectru larg de combatere a buruienilor cu rasarire din samanta. CLOMATE 360 EC (clomazona 360 g/l) are actiune sistemica si este foarte eficient in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si monocotiledonate anuale din culturile de rapita de toamna.

Mai multe detalii despre aceste produse puteti afla de aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.