Toamna a sosit… deci cu ce vom erbicida rapita?

Fermierii inca recolteaza porumbul si floarea soarelui, dar au dat si startul infiintarii culturilor de toamna, incepand cu rapita.

In zonele in care regimul pluviometric va permite, specialistii ALCEDO va propun doua erbicide cu un spectru larg de combatere a buruienilor, MAGISTRAL 50 SC si CLOMATE 360 EC, pentru erbicidarea in preemergenta a culturii de rapita.

MAGISTRAL 50 SC este un erbicid activat de apa de ploaie sau de irigatii, cu un spectru larg de combatere a buruienilor cu rasarire din samanta.

CLOMATE 360 EC are actiune sistemica si este foarte eficient in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si monocotiledonate anuale din culturile de rapita de toamna. In plus, fiind formulat ca suspensie de microcapsule, degajarea substantei active se face treptat, prelungind perioada de activitate a erbicidului si o siguranta mult mai mare fata de mediu.

Mai multe detalii despre aceste produse puteti afla de aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.