Termen prelungit la APIA!

perdele-forestiereSunt vesti bune pentru fermierii care nu au apucat sa depuna inca proiecte la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) pentru o schema extrem de importanta. Este vorba despre prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, aferenta Masurii 8 „Investitii in dezvoltarea zonelor impadurite si imbunatatirea viabilitatii padurilor”, submasura 8.1 „Impaduriri si crearea de suprafete impadurite din cadrul PNDR 2014-2020. Noul termen-limita este de 31 martie, orele 16:00!

Scopul investitiilor sprijinite in cadrul acestei scheme de ajutor este:

  • de crestere a suprafetei ocupate de paduri la nivel national;
  • de acoperire a costurilor lucrarilor de infiintare a plantatiei, a celor de intretinere a plantatiilor pe o perioada de maximum 6 ani pana la inchiderea starii de masiv;
  • de acoperire a costurilor determinate de efectuarea a doua lucrari de ingrijire a arboretelor dupa inchiderea starii de masiv;
  • de acoperire a pierderilor de venit agricol pentru o perioada de 12 ani pentru suprafata i

Beneficiarii masurii sunt detinatorii publici de teren agricol si neagricol; detinatorii privati de teren agricol si neagricol sau formele asociative ce detin teren agricol si neagricol.

Alocarea financiara pentru sesiunea in curs este de 50.000.000 euro.

sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.