Temperaturile pozitive permit aplicarea tratamentelor fungice

Dupa mult asteptatele ploi, trebuie sa fim atenti la cultura de grau, dar si la celelalte cereale paioase. Temperaturile inca pozitive si aparitia precipitatiilor creeaza conditii favorabile de dezvoltare a agentilor patogeni ce produc boli foliare, precum fainarea, septorioza si ruginile.

Pentru combaterea complexului de boli foliare a cerealelor paioase, va recomandam aplicarea unui tratament cu unul din fungicidele SALVATOR 25 EW, in doza de 0,5 l/ha sau ZIZAN 500 SC, in doza de 0,5 l/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.