Targa Super 5 EC, produs recomandat pentru aplicarea in toamna, in cultura de rapita

Targa-Super-5-ECTarga Super 5 EC este un erbicid sistemic, foarte rapid absorbit de frunze si translocat in planta, in ambele sensuri prin xilem si floem. Acesta se acumuleaza in mugurii subterani distrugand tesuturile meristematice. Produsul se utilizeaza postemergent, in cultura rapitei, prin stropiri in perioada de vegetatie pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, inclusiv samulastra de cereale 1,0 l/ha. Se aplica cu masini terestre, evitand deriva erbicidului pe culturi monocotiledonate porumb, cereale paioase, etc.

Targa Super 5 EC este compatibil cu alte erbicide, fungicide, insecticide si regulatori de crestere folosite in mod curent in Romania. Avandu-se in vedere sortimentul de soiuri in continua schimbare, este indicat ca amestecurile sa fie testate pe suprafete mici inaintea utilizarii pe scara larga.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest erbicid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul alchimex.ro sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.