Sunteti in cautarea unei solutii pentru combaterea in postemergenta a buruienilor din cultura de porumb?

Pentru aceia dintre dvs. care aleg sa cultive porumb in aceasta campanie, specialistii ALCEDO recomanda pachetul tehnologic SILVER RUMEZO (ce contine ASTRAL 40 OD si RUMEZO) pentru combaterea in postemergenta a buruienilor din cultura de porumb.

ASTRAL 40 OD este un erbicid sistemic, selectiv, care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca pana la nivelul varfurilor de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le in final uscarea. Doza omologata este de 0,8 l/ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate au 2-4 frunze. Pentru combaterea costreiului din rizomi sau a altor graminee perene, doza omologata este de 1,0-1,5 l/ha, cu aplicare in postemergenta, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar costreiul din rizomi are 15-20 cm.

RUMEZO se aplica atunci cand buruienile sunt in stadii timpurii de dezvoltare (inainte de infratire), iar cultura de porumb este pana in stadiul de 8 frunze. Produsul este preluat in principal de frunze si suplimentar de radacinile buruienilor si translocat rapid in intreaga planta, inhiband cresterea si dezvoltarea buruienilor tinta. Primele simptome de actiune ale substantei active sunt vizibile dupa 5-7 zile de la efectuarea tratamentului. Distrugerea buruienilor are loc dupa aproximativ 14 zile. Doza omologata este de 0,6-0,75 l/ha.

Gama completa de pachete tehnologice pentru porumb este disponibila aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.