Sulphur 80WG va ajuta sa scapati de fainarea la legume si vita de vie

Sulphur-80-WG-de-la-ALCEDO-sulf-granulat-fainareSulful este foarte mult utilizat in lume pentru combaterea fainarilor. In cadrul programelor de tratamente fitosanitare sulful este foarte important deoarece asigura o combatere optima a bolii numita fainare.

Astazi va aducem informatii despre Sulphur 80WG, un fungicid cu actiune multipla, pe baza de sulf. Sulphur 80WG poate fi folosit cu succes in cadrul tratamentelor pentru combaterea fainarilor la vita de vie, dar si castraveti, ardei. Totodata, are un efect stimulator pentru cresterea plantei prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei.

Mai mult, acest fungicid are si o actiune secundara asupra acarienilor. La legume se aplica preventiv, in concentratie de 0,3%. Pentru vita de vie, in primaverile calduroase, fainarea apare imediat dupa deschiderea mugurilor. Aceasta poate fi stopata folosind o concentratie de 0,3%.

Daca doriti sa achizitionati acest produs, dar si alte produse de protectia plantelor, puteti apela la directorul zonal ALCEDO sau puteti intra la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.