Sulphur 80 WG va ajuta sa scapati de fainare

Scris de Echipa Alcedo

Sulphur-80-WG-de-la-ALCEDO-sulf-granulat-fainareSulful este foarte mult utilizat in lume pentru combaterea fainarilor. In cadrul programelor de tratamente fitosanitare, sulful este foarte important, deoarece asigura o combatere optima a bolii numita fainare.

Astazi, va aducem informatii despre SULPHUR 80 WG, un fungicid cu actiune multipla, pe baza de sulf. SULPHUR 80 WG poate fi folosit cu succes in cadrul tratamentelor pentru combaterea fainarii la castraveti, ardei, mar, piersic, dar si vita-de-vie. Totodata, are un efect stimulator pentru cresterea plantei, prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei. Mai mult, acest fungicid are si o actiune secundara asupra acarienilor.

La legume se aplica preventiv, in concentratie de 0,3%. La mar si piersic, tratamentele se repeta la intervale de 5-10 zile, in functie de presiunea de infectie, dozele recomandate fiind de 4,5 kg/ha pentru mar si de 3 kg/ha pentru piersic. De asemenea, pentru vita-de-vie, fainarea poate fi stopata folosind doza de 3 kg/ha in 1000 l de apa.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.