SULPHUR 80 WG – fungicid iscusit pentru combaterea fainarii

Fainarea este una dintre cele mai cunoscute boli, care ataca atat culturile de legume, cat si vita de vie si plantatiile pomicole, putandu-se manifesta pe toata perioada de vegetatie.

SULPHUR 80 WG este un fungicid  de contact ce contine 80% sulf, o formulare moderna granulata, ce face ca produsul sa adere foarte bine pe frunze si sa actioneze imediat, inhiband dezvoltarea fungilor ce produc fainarea. In plus, are si o actiune secundara impotriva acarienilor, impiedicand inmultirea masiva a paianjenului rosu. Solutia de stropit, avand o buna aderenta la suprafata frunzelor, reprezinta un instrument important in strategia de prevenire a formelor rezistente. De asemenea, fungicidul are si efect stimultor asupra cresterii plantelor prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.