Subventie de 210 euro, pentru cei ce detin peste 5 ha

Scris de Echipa Alcedo

bani subventieIn cadrul unei conferinte, Ministrul Daniel Constantin, a declarat ca fermierii care detin peste cinci hectare de teren vor primi, in 2015, o subventie de 210 euro la hectar, spre deosebire de cei care au mai putin de 5 hectare si care vor primi doar 170 de euro.

Incercam sa avem o plata stimulativa. In continuare se vor primi subventii de la un hectar in plus, fara niciun fel de limita, dar vor fi mai multe categorii de forme de sprijin. Prima categorie, 1-5 hectare, in anul 2015 vor primi 170 de euro pe hectar; la a doua categorie, 5-30 hectare, incercam sa introducem acea plata redistributiva, stimulativa, de 40 de euro suplimentar fata de cei 170 de euro pe care ii primesc cei din prima categorie. Pentru ca, desi lucrurile au evoluat pozitiv dupa ce am introdus plata pe suprafata (…), inca mai aveam, ca si structura, o dimensiune medie a exploatatiilor destul de mica „, a spus ministrul Constantin.

sursa:gandul.info

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.