Subventia la motorina poate fi incasata si de fermierii care au utilaje agricole inchiriate? DA, raspunde un oficial APIA

tractor 02.05.2011Fermierii care lucreaza teren agricol folosind masini si echipamente inchiriate pot beneficia de sprijinul acordat prin scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, a dat asigurari Nicolae Horumba, director adjunct in cadrul APIA. “Da, nu exista nici un fel de restrictie in sensul acesta. Daca ei utilizeaza terenurile cu adevarat, daca ei fac consumul respectiv cu motorina, legislatia nu prevede ale cui trebuie sa fie utilajele. Daca e inregistrat cu acel consum, nu e nici o problema”, a spus oficialul APIA, zilele trecute, in cadrul unei emisiuni televizate.
Totodata, Nicolae Horumba a amintit ca APIA a emis un comunicat de presa in care a reconfirmat faptul ca producatorii agricoli vor incasa in perioada urmatoare si sumele restante din subventia la motorina pe trimestrul III din 2015.
sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.