Stii de la ALCEDO!

Scris de Echipa Alcedo

Stiati ca…

… inca din momentul depozitarii, recoltele ar putea fi periclitate, nu doar de rozatoare, insecte si acarieni, ci si de o serie de ciuperci si bacterii?

… aplicarea unui fertilizant starter la semanat ofera un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante mai viguroase?

… in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE gasiti soiuri de grau cu potential ridicat de productie si indici de calitate superiori, precum Sorrial, Glosa, Rubisko, Avenue sau Alcantara?

… seceta poate favoriza atacul soarecilor de camp la culturile de toamna?

… lucerna este considerata una din cele mai valoaroase plante de nutret, datorita continutului ridicat de elemente nutritive?

… formula unui produs pentru protectia plantelor este supusa la circa 150 de teste, pentru a evalua orice posibile efecte adverse atat la oameni, cat si la animale?

Pana data viitoare, ramai alaturi de noi pe Facebook, Instagram si Website.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.