Stiati ca…

Stiati ca,

LEOPARD 5 EC este un erbicid cu aplicare in postemergenta, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate (graminee) anuale si perene? Substanta activa este rapid absorbita de frunzele buruienilor (in cca. 2-3 ore) si se transloca in toate punctele de crestere intensa, inclusiv in radacini si rizomi.

Din aceasta toamna este disponibil la preturi avantajoase in pachetele tehnologice pentru rapita de la ALCEDO: CRIZA-N TEMA KARIS si CRIZA-N TEMA ,care au in componenta fungicidul SALVATOR 25 EW, unul dintre insecticidele KARIS 10 CS si FASTER 10 CE si unul dintre erbicidele RANGO si LEOPARD 5 EC, la alegere.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.