Stiati ca,

Stiati ca,

In portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO gasiti atat soiul de orzoaica de toamna CALYPSO, cu genetica de la LIMAGRAIN, cat si soiul de orz JUP, cu genetica de la CAUSSADE?

CALYPSO este un soi de orzoaica de toamna semi-timpuriu, pe doua randuri, cu o capacitate buna de infratire si cu o toleranta ridicata la cadere, pretandu-se pentru fabricile de bere.

JUP este un soi de orz de toamna aristat, pe sase randuri, cu o toleranta foarte buna la inghet, cadere si seceta si cu un potential de productie ridicat.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.