Stiati ca,

Scris de Echipa Alcedo

Stiati ca,

Fertilizantii starter, aplicati odata cu semanatul, va ajuta sa aveti un start bun si o rasarire viguroasa a plantelor de cultura?

Pentru a pune mai bine in valoare capacitatea genetica a semintelor, este recomandat sa aplicati odata cu semanatul si fertilizantii starter, fapt pentru care va propunem sa utilizati in aceasta toamna doi fertilizanti, pe care-i gasiti in portofoliul ALCEDO: FERTIGROW STARTER NP MICROMIX 12-40+3S+2MgO+2Zn si FERTIGROW STARTER B&Zn 11-32-11+3,4S+1Zn+1B.

Folosind acesti fertilizanti, plantele vor avea o capacitate mare de absorbtie a apei si a nutrientilor din sol, un  sistem radicular mai puternic, crescand totodata, rezistenta plantelor la boli si daunatori.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO