Stiati ca,

FENOVA SUPER (FOXTROT 69 EW) este erbicidul eficient in combaterea buruienilor monocotiledonate anuale din cultura de grauinclusiv buruienile problema iarba vantului (Apera spica-venti) si ovazul salbatic (Avena spp.)?
FENOVA SUPER este un erbicid selectiv de contact si sistemic, si-l puteti gasi in “PORTOFOLIUL DE PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO”. Este absorbit in principal prin frunze si translocat acropetal si bazipetal catre radacini si rizomi, stopand cresterea dupa 1-3 zile, aparitia clorozei dupa 7-14 zile, si in cele din urma necrozarea si moartea buruienilor.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.