Stiati ca…

Stiati ca,

In portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO gasiti atat hibridul de rapita TREZZOR, cu genetica RAGT, cat si hibridul SIRTAKI, cu genetica de la CAUSSADE?

Referitor la caracteristicile acestor doi hibrizi, TREZZOR este un hibrid semi-timpuriu, cu o vigoare buna la rasarire si rezistenta excelenta la iernare, cadere si scuturare, iar SIRTAKI este un hibrid cu fertilitate restaurata, cu un continut ridicat de ulei si proteina, adaptat pentru toate zonele de cultura a rapitei din Romania.

Pentru cei care doresc mai multe informatii despre hibrizii TREZZOR si SIRTAKI, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola, dar si sa urmariti filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.