Stiati ca,

Stiati ca,
FoliMax BMol, FoliMax MoliBor si FoliMax MoB Plus sunt 3 ingrasaminte eficiente in prevenirea carentelor de bor si molibden, care se pot aplica la foarte multe culturi agricole si horticole?
FoliMax BMol este un ingrasamant lichid, ce contine 11 % bor si 0,5 % molibden, solubile in apa, si care datorita formularii sale complexe se absoarbe rapid prin cuticula frunzei, fiind solutia optima in prevenirea carentelor de bor si molibden in planta.
FoliMax MoliBor si FoliMax MoB Plus sunt ingrasaminte solide ce contin un amestec de microelemente, in special, bor si molibden, dar si azot, magneziu si sulf.
Pentru mai multe detalii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.