Stiati ca,

Stiati ca,

StartMAX EPE este un ingrasamant complex microgranulat, formulare de top, tehnologie EPE (ENHANCED PHOSPHORUS EFFICIENCY ) ce se aplica odata cu semanatul la un numar mare de culturi agricole si horticole?

StartMAX EPE contine macroelemente principale si secundare (N, P, S) si microelementul Zn, cu o formulare optimizata pentru aplicarea localizata. Aceasta formulare ofera cu pana la 30 % mai mult fosfor disponibil pentru plante, comparativ cu formularile clasice. Microelementele Fe si Zn, blocate in solurile acide sunt acum libere pentru plante. Pe solurile alcaline, calciul si magneziul sunt, de asemenea, la dispozitia plantelor. Fosfor solubil total si  disponibil pentru plante o perioada mai lunga de timp fara a fi blocat in sol.

Prin aplicarea lui StartMAX EPE, odata cu semanatul nu mai apar dezechilibre sau carente nutritionale in primele faze de vegetatie. De asemenea, favorizeaza inradacinarea puternica si explorarea unui volum mai mare de nutrienti de catre radacini.

PROMOTIE! Daca se achizitioneaza 6,0 t de StartMAX EPE, se ofera gratuit un microgranulator APV, oferta fiind valabila pana la 20 aprilie 2019.  Promotia este valabila in limita stocului disponibil. 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.