Stiati ca,

StartMAX EPE este un ingrasamant complex microgranulat, ce se aplica concomitent cu semanatul la un numar mare de culturi agricole si horticole, si care contine macroelemente principale si secundare (N, P, S) si microelementul Zn, cu o formulare optimizata pentru aplicarea localizata?

Prin aplicarea in aceasta faza, nu mai apar dezechilibre sau carente nutritionale in primele faze de vegetatie. De asemenea, favorizeaza inradacinarea puternica si explorarea unui volum mai mare de nutrienti de catre radacini.
PROMOTIE! Daca se achizitioneaza 6,0 t de StartMAX EPE, se ofera gratuit un microgranulator APV, oferta fiind valabila pana la 20 aprilie 2019.  Promotia este valabila in limita stocului disponibil. 
Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.