Stiati ca,

Stiati ca,

Fungicidul PRIORI XTRA si-a schimbat denumirea comerciala in MIRADOR XTRA? Acesta are un efect preventiv, curativ si eradicativ, omologat la grau, orz, rapita si floarea-soarelui. MIRADOR XTRA are un spectru larg de combatere, actionand eficient asupra bolilor foliare si ale spicului la cereale paioase, dar si impotriva putregaiurilor la rapita si floarea-soarelui.

Pentru mai multe detalii despre MIRADOR XTRA, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play:http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Septorioza la grau

Septorioza la grau

Putregaiul alb la floarea-soarelui

Putregaiul alb la floarea-soarelui

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.