Stiati ca,

In portofoliul de produse de la ALCEDO, gasiti adjuvantul EASI-MIX, care prin compusii sai chimici ajusteaza pH-ul apei, utilizata pentru aplicarea produselor de protectia plantelor si a fertilizantilor?
Retineti! Apa folosita pentru prepararea solutiilor, aplicata prin pulverizare reduce performanta produselor de protectia plantelor si a fertilizantilor, atunci cand acestea sunt amestecate cu apa, care are un pH alcalin, este dura sau contaminata cu depuneri insolubile si impuritati de calciu, magneziu, bicarbonati, etc. 
Despre modul de actiune si aplicare a regulatorului EASI-MIX, dar si alte informatii depre acesta, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.