Stiati ca…

Stiati ca,

Fertilizantii starter, aplicati la seminte va ajuta sa aveti un start bun si o rasarire viguroasa a plantelor de cultura?
Pentru a pune mai bine in valoare capacitatea genetica a semintelor, este recomandat sa aplicati odata cu semanatul si fertilizantii starter, fapt pentru care va propunem sa utilizati in aceasta toamna trei fertilizanti, pe care-i gasiti in portofoliul ALCEDO: FERTIGROW STARTER NP MICROMIX 12-40+3S+2MgO+2Zn, FERTIGROW STARTER B&Zn 11-32-11+3,4S+1Zn+1B sau ingrasamantul foliar MICROFERT-U. Folosind acesti fertilizanti, plantele vor avea o capacitate mare de absorbtie a apei si a nutrientilor din sol, un  sistem radicular mai puternic, crescand totodata, rezistenta plantelor la boli si daunatori.
Pentru cei care doresc sa obtina informatii suplimentare despre acesti fertilizanti, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.