Stiati ca,

Stiati ca,

Odata cu venirea sezonului rece, se incep si tratamentele in pomicultura si viticultura, pentru combaterea unor daunatorilor periculosi care ierneaza in diverse stadii (paduchi testosi, acarieni, afide)? Ca solutie va recomandam sa folositi insecticidul NUPRID OIL, pe care-l gasiti in portofoliul ALCEDO.

Pentru mai multe detalii despre acest insecticid va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.