Stiati ca…

Scris de Echipa Alcedo

AMIRAL PROFFY 6 FS, NUPRID AL 600 FS, NUPRID MAX AL 222 FS si MICROFERT- U,  utilizate ca tratament la samanta, va asigura protectie si un start sanatos la cereale paioase?

Fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS combate malura comuna si fuzarioza la grau, secara si triticale, dar si taciunele zburator si sfasierea frunzelor la orz si orzoaica.

Insecticidul NUPRID AL 600 FS la grau, orz si orzoaica se poate folosi impotriva afidelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenelor de ingalbenire, piticire si aspermie la grau si de ingalbenire si piticire a orzului de toamna. De asemenea, pentru aceleasi culturi se mai poate aplica si pentru combaterea viermilor sarma, dar si pentru larvele gandacului ghebos.

Insectofungicidul NUPRID MAX AL 222 FS este omologat la cereale paioase pentru combaterea unor boli si daunatori cu potential mare de daunare in culturile de cereale paioase: malura comuna, fuzarioza radacinilor, coletului si plantutelor, afidele cerealelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenelor de ingalbenire, piticire si aspermie la grau, viermi sarma, larvele gandacului ghebos, taciunele zburator.

MICROFERT-U, ingrasamantul foliar ce poate fi utilizat si ca “starter” in tratamentul semintelor de cereale paioase de toamna, are ca efect o evolutie mai viguroasa a plantelor (inclusiv dezvoltarea aparatului radicular) si cresteri ale productiei.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestor produse, va recomandam sa contactati reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro.

Echipa ALCEDO

AMIRAL-PROFFY-6-FS

NUPRID-AL-600-FS

NUPRID-MAX-AL-222-FS

MICROFERT-U