Stiati ca…

AMIRAL PROFFY 6 FS, NUPRID AL 600 FS, NUPRID MAX AL 222 FS si MICROFERT- U,  utilizate ca tratament la samanta, va asigura protectie si un start sanatos la cereale paioase?

Fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS combate malura comuna si fuzarioza la grau, secara si triticale, dar si taciunele zburator si sfasierea frunzelor la orz si orzoaica.

Insecticidul NUPRID AL 600 FS la grau, orz si orzoaica se poate folosi impotriva afidelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenelor de ingalbenire, piticire si aspermie la grau si de ingalbenire si piticire a orzului de toamna. De asemenea, pentru aceleasi culturi se mai poate aplica si pentru combaterea viermilor sarma, dar si pentru larvele gandacului ghebos.

Insectofungicidul NUPRID MAX AL 222 FS este omologat la cereale paioase pentru combaterea unor boli si daunatori cu potential mare de daunare in culturile de cereale paioase: malura comuna, fuzarioza radacinilor, coletului si plantutelor, afidele cerealelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenelor de ingalbenire, piticire si aspermie la grau, viermi sarma, larvele gandacului ghebos, taciunele zburator.

MICROFERT-U, ingrasamantul foliar ce poate fi utilizat si ca “starter” in tratamentul semintelor de cereale paioase de toamna, are ca efect o evolutie mai viguroasa a plantelor (inclusiv dezvoltarea aparatului radicular) si cresteri ale productiei.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestor produse, va recomandam sa contactati reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro.

Echipa ALCEDO

AMIRAL-PROFFY-6-FS

NUPRID-AL-600-FS

NUPRID-MAX-AL-222-FS

MICROFERT-U

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.