Stiati ca,

Scris de Echipa Alcedo

Stiati ca,

Erbicidul APROZAME combate un spectru larg de buruieni, inclusiv Vulpia spp.

APROZAME se aplica la rapita, in postemergenta tarzie, de la stadiul de 4 frunze, pana la 8 frunze inclusiv pe solul inghetat si asigura o eficacitate ridicata in combaterea buruienilor, pana in primavara urmatoare.
Pentru o protectie completa in toamna va recomandam sa folositi PACHETELE TEHNOLOGICE pentru RAPITAGOLD APROZAME (APROZAME + SALVATOR 25 EW + FASTER 10 CE) si GOLD APROZAME SALVATOR (APROZAME + SALVATOR 25 EW). Acestea se preteaza mai ales cand toamna debuteaza cu o perioada secetoasa si cand nu se pot aplica erbicide in preemergenta sau postemergenta timpurie.
Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.