Stiai ca, aplicat din toamna la culturile de grau, orz si rapita, POLYVERSUM ajuta regenerarea plantelor la iesirea din iarna?

Scris de Echipa Alcedo

Biofungicidul POLYVERSUM este omologat pentru combaterea fuzariozei (Fusarium spp.) la culturile de grau si orz, dar si pentru putregaiul negru / fomoza (Phoma lingam) si putregaiul alb (Slerotinia slerotiorum) din cultura de rapita.

La grau si orz, primul tratament se aplica de la 2 frunze, pana la 3 frati (BBCH 12-23), pentru a suprima sporii de Fusarium spp. si a induce plantelor rezistenta pentru alte boli.

Si la rapita primul tratament se aplica in toamna, in fenofaza 4-6 frunze (BBCH 14-16), pentru a combate putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul negru (Phoma lingam) si a induce rezistenta plantelor.

In plus, POLYVERSUM ajuta regenerarea plantelor la iesirea din iarna.

Doza omologata este de 100 g/ha. Tratamentele in vegetatie se aplica foliar, folosind 300 – 400 l/ha apa.

Important! POLYVERSUM este sigur pentru utilizatori si pentru organismele netinta si este autorizat pentru utilizarea in agricultura organica.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO