STARANE SUPER ofera un procent maxim de combatere a turitei (Galium aparine) in toate stadiile de crestere

STARANE SUPER este un erbicid sistemic, cu flexibilitate remarcabila in aplicare, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase de toamna si primavara, pajisti si pasuni, gazon, porumb, porumb dulce, ceapa, ceapa verde, ceapa esalota, usturoi.

Este absorbit prin frunzele buruienilor tinta, manifestandu-se prin rasucirea frunzelor, ingalbenirea si stoparea cresterii.

Este perfect tolerat de cerealele paioase, intr-o fereastra foarte larga de aplicare, primavara de la infratire pana la aparitia spicului.

La porumb, se aplica in stadiul de 2-6 frunzeale culturii.

STARANE SUPER nu afecteaza germinatia semintelor, deci poate fi utilizat cu succes in combaterea buruienilor dicotiledonate din loturile semincere de cereale paioase.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.