Stabilirea densitatii la semanat, tema de dezbatere astazi in cadrul emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO!”

Astazi, va invitam sa vizionati o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO!”. Incepand cu ora 14:30, pe pagina de Facebook a companiei ALCEDO vom aborda subiecte ca: “Lucrari de pregatire a campaniei de toamna – stabilirea densitatii de semanat”, “Alegerea geneticii la cereale paioase in functie de capacitatea de infratire” si “Ingrasaminte de sol aplicate in toamna: sulfatul de amoniu”.

Gazde va vor fi dr. ing. Emilian Tudor (sef laborator ALCHIMEX),  ing. Marian Butoianu (Director Tehnic ALCEDO) si George Parvu (Director Departament Seminte ALCEDO).  Nu uitati sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.