Specialistii ALCEDO recomanda SEMINTELE ISCUSITE de cereale paioase

Scris de Echipa Alcedo

Si pentru aceasta toamna, aveti posibilitatea sa alegeti soiul sau soiurile de cereale paioase care se potrivesc cel mai bine in ferma dvs. si, evident, care sa va aduca profit! Echipa ALCEDO este alaturi de dumneavoastra pentru a face cea mai buna alegere!

Portofoliul ALCEDO de SEMINTE ISCUSITE contine 21 de soiuri de grau de toamna, atat cu genetica romaneasca, cat si straina, un soi de grau dur si unul de triticale, doua soiuri de orz de toamna pe 2 randuri si 6 soiuri de orz de toamna pe 6 randuri.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.