SORRIAL – un soi iscusit de grau, cu potential deosebit de productie si calitate

SORRIAL este un soi nearistat de grau de calitate superioara, cu un potential de productie ridicat, ce se preteaza pentru segmentul de panificatie. De ce l-am ales in portofoliul de “Seminte iscusite”? Pentru insusirile sale fiziologice si pentru indicii de calitate. Este un soi tolerant la inghet, cadere si seceta, ce are un continut de proteina de 12-16% si un MMB de 46 g. In cazul in care va intrebati cat de sensibil este la anumite boli, trebuie sa stiti ca este foarte putin sensibil la fainare (Erysiphe graminis) si rugina galbena (Puccinia striiformis), putin sensibil la fuzarioza spicelor (Fusarium culmorum) si septorioza (Septoria tritici) si sensibil la rugina bruna (Puccinia recondita). Densitatea optima de semanat este de 400-450 boabe germinabile/mp.

In acest an, samanta vine tratata cu fungicid + fertilizant starter.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.