Solutii pentru combaterea buruienilor din culturile de cereale paioase

grauPloile cazute in acest sezon le dau mari batai de cap fermierilor si asta si din cauza ca, pe langa boli si aparitia buruienilor a fost favorizata. Daca solul permite intrarea in camp, inainte de a alege produsele pentru efectuarea erbicidarii, recomandam tuturor fermierilor sa aiba in vedere istoricul parcelelor unde sunt amplasate culturile de grau cu toate informatiile referitoare la culturile precedente, produsele aplicate, problemele observate si apoi sa isi achizitioneze erbicidele pentru aceasta primavara.

Pentru acest lucru, ALCEDO va pune la dispozitie, la un pret foarte bun, pachetul RIVAL PLUS, care contine produsele RIVAL SUPERSTAR 75GD (0,02 kg/ha) si TOMIGAN 250 EC (0,4 l/ha) sau CERLIT (0,4 l/ha). Acest amestec reprezinta solutia completa de combatere a tuturor buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase.

Pentru pachetul RIVAL PLUS, la indeplinirea conditiilor contractuale beneficiati de o reducere de 33,70%, platind doar 54,90 RON/ha, fara TVA. Pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitiona la pretul de 82,80 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 70 de puncte.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest pachet, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.