Solutii iscusite pentru rapita: pachetele tehnologice SILVER de la ALCEDO!

Fermierii iscusiti stiu ca in pachetele SILVER MAGISTRAL FASTER, SILVER SALVATOR FASTER, SILVER KARIS si  SILVER CARAMBA FASTER gasesc toate produsele de care au nevoie (fungicid, insecticid si unu/doua erbicide), pentru a avea o cultura libera de boli, buruieni, dar si daunatori.

Pachetele tehnologice SILVER au fost gandite pentru a veni in sprijinul fermierilor si a le oferi produse eficiente, pentru a avea productii pe masura asteptarilor. Ele au preturi foarte bune, cu discount-uri deloc de neglijat.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.