Solutii iscusite pentru rapita: pachetele tehnologice CRIZA-N TEMA de  la ALCEDO!

Scris de Echipa Alcedo

Continuam astazi pentru fermierii iscusiti cu alte pachete, din gama CRIZA-N TEMA, pe care le gasiti tot in portofoliul companiei ALCEDO. Este vorba despre CRIZA-N TEMA KARIS si CRIZA-N TEMA.  Aceste pachete contin: un fungicid, un insecticid si un erbicid, toate produsele fitosanitare de care fermierul are nevoie pentru a le aplica in cultura de rapita, la momentul optim. Doar in acest mod, veti avea culturi viguroase si sanatoase. Este important de stiut ca, pachetele au preturi avantajoase, la care se aplica discount-uri foarte bune.

Pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.