Solutii iscusite pentru cultura de rapita

Scris de Echipa Alcedo

Desi in ultimii ani toamnele au fost secetoase si rapita s-a semanat in conditii grele, fermierii nu au dezarmat. Au ales in continuare sa cultive rapita, pentru ca este o cultura rentabila, o cultura care aduce profit. Daca ii asiguram o tehnologie corecta si beneficiem si de niste conditii optime, sansele sa iesim pe plus cand tragem linie dupa recoltare sunt foarte mari.

Daca am reusit sa semanam in conditii optime, imediat dupa rasarire trebuie sa avem grija ca plantele de cultura sa beneficieze de conditii optime pentru o dezvoltare viguroasa.

Ce inseamna o tehnologie corecta? Sa alegem produsele potrivite problemelor care apar in cultura si sa le aplicam la momentul potrivit pentru a beneficia de o eficacitate mare. Trebuie sa fim atenti ca plantele sa nu fie invadate de buruieni… Insa nici bolile nu ne iarta: apar putregaiurile, alternarioza si fainarea. De asemenea, o gama larga de daunatori ne-ar crea mari probleme daca nu am reusi sa-i combatem.

La Alcedo avem solutii pentru toate aceste probleme! In Portofoliul de PRODUSE ISCUSITE gasiti 3 erbicide (Roundup Extra, Clomate 360 EC, Magistral 50 SC), 4 fungicide (Salvator 25 EW, Topsin 500 SC, Mirador Xtra, Polyversum – fungicid biologic) si 5 insecticide (Karis 10 CS, Faster 10 CE, Faster Delta, Faster Gold 50 EC, Mospilan 20 SP), toate omologate pentru rezolvarea problemelor din culturile de rapita.

Toate aceste produse nu fac decat sa protejeze plantele de cultura si pot fi foarte bine puse in valoare ajutandu-le cu un adjuvant, asa cum sunt Vital 90 si Silwet Star.

Detalii despre momentul aplicarii si dozele omologate puteti urmari in videoclipul de mai jos sau puteti gasi in Catalogul Alcedo disponibil atat online aici: https://www.alcedo.ro/noul-catalog-alcedo/, cat si in varianta tiparita.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO