Solutii iscusite pentru combaterea daunatorilor ce ataca culturile de porumb sau floarea soarelui inainte sau imediat dupa rasarire

Scris de Echipa Alcedo

Dupa cum v-am anuntat inca din toamna, insecticidul LANGIS este omologat si pentru controlul viermilor sarma ca tratament samanta pentru porumb si floarea soarelui. Acesta combina, intr-o formula unica, toate proprietatile repelente ale cipermetrin-ului. De ce vi-l recomandam? Pentru ca LANGIS ofera o „zona de protectie” in jurul semintelor tratate, distrugand sau indepartand daunatorii, fara a afecta germinatia semintelor.

In ultimii ani am fost pusi in fata unor provocari carora le-am facut fata cu brio. Una din ele este lipsa unei derogari pentru neonicotinoide ca tratament samanta. Va intrebati care este solutia pentru daunatori precum Tanymecus si/sau Diabrotica? Pentru primele faze de vegetatie, va recomandam tratamentele cu MOSPILAN 20 SP, FASTER DELTA si FASTER 10 EC.

Insecticidul MOSPILAN 20 SP prezinta actiune rapida de soc si combate gargarita frunzelor de porumb (Tanymescus dilaticollis) din cultura de porumb. Nu este influentat de temperatura, actiunea sa dureaza peste 3 saptamani si, in plus, nu afecteaza albinele. Tot pentru cultura de porumb, insa pentru combaterea viermelui vestic al radacinilor de porumb (Diabrotica virgifera virgifera), va recomandam insecticidul FASTER 10 EC.

FASTER DELTA combate ratisoara porumbului (Tanymecus dilaticollis) din culturile de porumb si floarea-soarelui, dar si viermele vestic al radacinilor de porumb (Diabrotica virgifera virgifera) din cultura de porumb. Insecticidul are o acoperire completa si uniforma a plantelor, ce este esentiala pentru o buna protectie impotriva atacului insectelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.