Solutii in postemergenta pentru erbicidarea porumbului

Ce erbicide sunt recomandate pentru cultura de porumb in perioada de vegetatie? In portofoliul de PRODUSE ISCUSITE gasiti solutii atat pentru combaterea buruienilor graminee, cat si pentru combaterea buruienilor cu frunza lata.

ASTRAL 40 OD este un produs conditionat sub forma de suspensie concentrata uleioasa (ulei vegetal de floarea soarelui) fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem, ce contine nicosulfuron 40 g/l, substanta activa din grupa erbicidelor sulfonilureice. Este un erbicid sistemic selectiv care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea. ASTRAL 40 OD combate atat buruieni monocotiledonate anuale si perene, cat si dicotiledonate anuale.

CEREDIN FORTE 464 SL este omologat pentru cultura de porumb pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Este o combinatie de 2 substante active, contine 344 g/l acid 2,4 D din sare de dimetilamina si 120 g/l dicamba. Aplicat pe buruieni, acesta adera la suprafata frunzei si patrunde in planta. O parte din substanta activa este transportata catre varfurile de dezvoltare, iar alta spre radacina. Datorita excesului de auxine ce apare in interiorul buruienii, metabolismul acesteia devine extrem de ridicat, celulele se alungesc, iar cresterea devine necontrolata. In final, ca urmare a consumului ridicat de resurse metabolice, buruienile se usuca.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.