Soiul de grau FALADO ofera productii stabile an de an

Fiecare alegere pe care o facem in ceea ce priveste tehnologia de cultura trebuie sa aiba ca rezultat cresterea calitatii si a productivitatii. Pentru a beneficia de productii stabile, specialistii ALCEDO recomanda soiul de grau FALADO.

Gasiti mai jos detalii despre insusirile fiziologice, toleranta la boli, indicii de calitate si recomandarile tehnologice pentru acest soi.

INSUSIRI FIZIOLOGICE

  • soi aristat, timpuriu
  • talia plantelor: medie (80 cm)
  • rezistenta la inghet: tolerant

TOLERANTA LA BOLI

  • fuzarioza (Fusarium): foarte tolerant
  • fainare (Erysiphe graminis): tolerant
  • rugina galbena (Puccinia striiformis): tolerant
  • rugina bruna (Puccinia recondita): tolerant
  • septorioza (Septoria tritici): tolerant

INDICI DE CALITATE

  • continut de proteina: 12-13.5%
  • boabe de duritate medie
  • productii stabile an de an

RECOMANDARI TEHNOLOGICE

  • zonare: in toate zonele de cultura ale graului din Romania
  • densitatea optima: 380-420 boabe germinabile/mp
  • perioada optima de semanat: 15-25 octombrie

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.