SOBEK UP – protejeaza samanta impotriva daunatorilor din sol si faciliteaza absorbtia la radacina

Scris de Echipa Alcedo

SOBEK UP este un insecticid microgranulat cu adaos de fertilizant, cu actiune rapida si de lunga durata asupra viermilor sarma si a altor daunatori din sol, din culturile de grau, floarea soarelui, porumb, mazare, fasole, cartof, sfecla de zahar, soia, castraveti, conopida, morcov, pepeni, ridichi, salata, telina, tomate, varza, vinete, napi, tutun.

Actioneaza prin contact si ingestie, cu efect rapid si cu actiune de lunga durata. Actioneaza ca un halou de protectie in jurul semintei sau radacinilor tinerelor plantute, avand si un efect repelent. Este selectiv fata de toate culturile si nu provoaca nicio reducere a energiei germinative.

Fertilizantul starter este un ingrasamant mineral ce contine NP, fosforul fiind in forma chelata cu substanta organica din leonardita. Prezenta zincului favorizeaza absorbtia completa a fosforului.

Atentie! SOBEK UP contine azot si fosfor (NP 11-47), care trebuie sa fie luat in considerare in planul de fertilizare, pentru a evita supradozajul de ingrasaminte.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO