SIRTAKI, un nou hibrid de rapita in portofoliul de „Seminte iscusite”!

In portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO, fermierii vor gasi un nou hibrid de rapita, cu genetica de la CAUSSADE, si anume, SIRTAKI. Acesta este un hibrid cu fertilitate restaurata, cu un continut ridicat de ulei si proteina, adaptat pentru toate zonele de cultura a rapitei din Romania. De asemenea, acesta este un hibrid semitimpuriu, cu o vigoare foarte buna la rasarire, dar si o toleranta buna la temperaturi scazute. SIRTAKI prezinta toleranta buna la principalele boli, dar mai ales la Phoma, Sclerotinia, Cylindrosporium, toleranta buna la cadere si scuturare, dar si un potential de productie ridicat. Norma de semanat este de 45 – 60 boabe germinabile/mp.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui hibrid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.  

Echipa ALCEDO

SIRTAKI

SIRTAKI

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.